Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El President Ximo Puig amb la CEV, CCOO-PV i UGT-PV aborden amb el ministre Bolaños temes de l'agenda valenciana

   


El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una trobada amb el ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Històrica, Félix Bolaños, per a abordar els principals temes d'interés de l'agenda valenciana, com les inversions previstes en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2023 per a la Comunitat Valenciana.

En la línia del Consell de facilitar la interlocució directa dels agents socials amb el Govern central, en la reunió han participat també la secretària general de Comissions Obreres del País Valencià (CCOO-PV), Ana García; el secretari general de la Unió General de Treballadors del País Valencià (UGT-PV), Ismael Sáez, i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro.

La situació del sector ceràmic de Castelló en el context actual de crisi energètica; la rellevància del projecte de la gigafactoría de Volkswagen per a l'economia valenciana; el problema de l'aigua i les necessitats del sector agrícola a les comarques del sud de la Comunitat Valenciana han sigut abordats també en la reunió celebrada en el Palau de la Generalitat.

Així mateix, les candidatures de la ciutat d'Elx com a seu de l'Agència Aeroespacial o d'Alacant per a albergar l'Agència d'Intel·ligència Artificial han sigut tractats en aquesta trobada.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon