Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El diumenge 27 de novembre Sant Antoni organitza una Marxa 4K pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere

 

 Les inscripcions obertes del 2 al 23 de novembre i en benefici de Creu Roja l'activitat tindrà lloc el diumenge 27 de novembre de 2022

Segons informa l'Ajuntament i dins del programa d'activitats per a commemorar el 25N: Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, organitza una Marxa 4K el diumenge 27 de novembre.

La jornada començará  a les 9.45 hores en la Plaça de l'Ajuntament amb el repartiment de dorsals, samarretes i una botella d'aigua per a les persones participants. A les 10.30 hores començarà la marxa de quatre quilòmetres, el recorregut de la qual transcorrerà pels carrers del nostre municipi fins arribar de nou a la plaça. En finalitzar s'oferirà avituallament.

La Marxa 4K està oberta a la participació de persones de totes les edats i serà en benefici de Creu Roja, com que en el moment de recollida del dorsal s’hi podrà fer un donatiu d'1 euro.

El termini d'inscripció serà del 2 al 23 de novembre i les inscripcions podran formalitzar-se a través del següent formulari (clic)

La Marxa 4K es realitza com a acció reivindicativa contra aquest problema que ens concerneix a tots i totes, ja que continuen augmentant les telefonades 016 així com les denúncies per violència de gènere al nostre país, segons dades del Ministeri d'Igualtat. Amb aquesta acció, així com amb la resta d'activitats que es programen per a commemorar el 25N, es dona visibilitat a aquesta forma de violència contra la dona a més de traslladar a les víctimes el missatge que no estan soles.

Si eres víctima de violència de gènere, demana ajuda: telefona al 016, és gratuït i no deixa rastre en la factura.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon