Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

9 estudiants elianers van rebre el Premi extraordinari al rendiment acadèmic.L'alumnat d'ESO de centres públics i privats de la localitat han obtingut una nota mitjana de 10.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat d'alumnes d'Educació Secundària que han obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic per les seues qualificacions en el curs 2021/2022. Aquest guardó ha sigut atorgat a nou alumnes  de tres centres educatius de l'Eliana.


Del col·legi Iale ha sigut guardonada Blanca Arner, Yiting Chi i Suxi Zhang; mientra que del Helios el premi ha anat a per a a les mans de Paula Buigues, Javier Calaforra i Cristina Tárraga. Per part seua, de l'IES l'Eliana l'alumnat afortunat ha sigut Bruno José Esplugues, Javier Mustieles i Yulema Sánchez. Tots ells van obtindre la màxima classificació, és a dir un 10, en els seus respectius cursos.


L'obtenció d'aquest premi extraordinari es farà constar en l'historial i en l'expedient acadèmic de cadascun dels alumnes en finalitzar la seua etapa educativa. A més, tots ells rebran un diploma a l'excel·lència expedit per la Conselleria, que serà entregat pròximament en un acte acadèmic per eixe motiu.


El primer edil, Salva Torrent, ha volgut traslladar la seua felicitació a l'alumnat elianer i als seus familiars pel seu esforç i els resultats acadèmics obtinguts. "Com a Ciutat Educadora, l'Eliana vol posar en valor aquests resultats que confirmen que l'educació és un vector de transformació social i de millora de la vida de la ciutadania", ha destacat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon