Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

9 estudiants elianers van rebre el Premi extraordinari al rendiment acadèmic.



L'alumnat d'ESO de centres públics i privats de la localitat han obtingut una nota mitjana de 10.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat d'alumnes d'Educació Secundària que han obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic per les seues qualificacions en el curs 2021/2022. Aquest guardó ha sigut atorgat a nou alumnes  de tres centres educatius de l'Eliana.


Del col·legi Iale ha sigut guardonada Blanca Arner, Yiting Chi i Suxi Zhang; mientra que del Helios el premi ha anat a per a a les mans de Paula Buigues, Javier Calaforra i Cristina Tárraga. Per part seua, de l'IES l'Eliana l'alumnat afortunat ha sigut Bruno José Esplugues, Javier Mustieles i Yulema Sánchez. Tots ells van obtindre la màxima classificació, és a dir un 10, en els seus respectius cursos.


L'obtenció d'aquest premi extraordinari es farà constar en l'historial i en l'expedient acadèmic de cadascun dels alumnes en finalitzar la seua etapa educativa. A més, tots ells rebran un diploma a l'excel·lència expedit per la Conselleria, que serà entregat pròximament en un acte acadèmic per eixe motiu.


El primer edil, Salva Torrent, ha volgut traslladar la seua felicitació a l'alumnat elianer i als seus familiars pel seu esforç i els resultats acadèmics obtinguts. "Com a Ciutat Educadora, l'Eliana vol posar en valor aquests resultats que confirmen que l'educació és un vector de transformació social i de millora de la vida de la ciutadania", ha destacat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon