Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dijous 13 arranca a l'Eliana el cicle de formació en igualtat, ‘Pensant en Femení’

Dijous que ve 13 amb la xarrada 'Dona i treball' en el Centre Sociocultural

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb l'associació Lliures, llançarà el projecte formatiu 'Pensat en femení', un espai per a debatre, escoltar, aprendre i compartir sobre dona, treball, salut, art, coeducació, mitjans de comunicació, publicitat sexista, noves masculinitats o talles de feminitats, entre altres.

L'objectiu serà facilitar recursos i formació a la ciutadania en general, en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, prevenció i sensibilització de la violència masclista. Així mateix, la inciativa també buscarà sensibilitzar i formar en perspectiva de gènere i feminisme, compartir coneixements i crear xarxes per a prendre consciència de les desigualtats i treballar per a aconseguir una societat més igualitària.

El projecte, que se celebrarà cada segon dijous de mes, arrancarà el pròxim 13 d'octubre a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural a les 19 hores. La cita serà amb la xarrada 'Dona i treball' que serà a càrrec de Beatriu Cardona i Prats, portaveu de la Intersindical Valenciana. Les persones interessades a participar poden inscriure's a través del formulari habilitat per a tal fi.

L'edil d'Igualtat, Concha Montaner, ha convidat a tota la ciutadania a participar, cada mes, en aquest nou espai que té vocació de consolidació i permanència "per a posar sobre la taula i debatre temes que ens impulsen cap a una societat més avançada en matèria d'igualtat".
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon