Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dijous 13 arranca a l'Eliana el cicle de formació en igualtat, ‘Pensant en Femení’

Dijous que ve 13 amb la xarrada 'Dona i treball' en el Centre Sociocultural

L'Ajuntament de l'Eliana, en col·laboració amb l'associació Lliures, llançarà el projecte formatiu 'Pensat en femení', un espai per a debatre, escoltar, aprendre i compartir sobre dona, treball, salut, art, coeducació, mitjans de comunicació, publicitat sexista, noves masculinitats o talles de feminitats, entre altres.

L'objectiu serà facilitar recursos i formació a la ciutadania en general, en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, prevenció i sensibilització de la violència masclista. Així mateix, la inciativa també buscarà sensibilitzar i formar en perspectiva de gènere i feminisme, compartir coneixements i crear xarxes per a prendre consciència de les desigualtats i treballar per a aconseguir una societat més igualitària.

El projecte, que se celebrarà cada segon dijous de mes, arrancarà el pròxim 13 d'octubre a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural a les 19 hores. La cita serà amb la xarrada 'Dona i treball' que serà a càrrec de Beatriu Cardona i Prats, portaveu de la Intersindical Valenciana. Les persones interessades a participar poden inscriure's a través del formulari habilitat per a tal fi.

L'edil d'Igualtat, Concha Montaner, ha convidat a tota la ciutadania a participar, cada mes, en aquest nou espai que té vocació de consolidació i permanència "per a posar sobre la taula i debatre temes que ens impulsen cap a una societat més avançada en matèria d'igualtat".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon