Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El curt infantil 'Max y los superhéroes' realitzat a l'Eliana es guanya al jurat professional de la MICE estatal

#leliana  #MICE

El curtmetratge 'Max y los superhéroes', realitzat per alumnat del Taller Artesà de l'Eliana ha sigut premiat en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu MICE 2022. En concret, s'ha fet amb el guardó de la MICE estatal, en la secció d'infantil i primària, atorgat pel jurat professional del concurs.

El curt ha sigut realitzat per uns 30 xiquets i xiquetes, d'entre 6 i 11 anys, sota la supervisió de l'artista visual Mahalia Frizon, amb qui van poder aprendre i practicar en primera persona els diferents oficis del cinema implicats en una pel·lícula i van descobrir la màgia dels efectes especials.

Amb el referent del pop art dels anys 60, els xiquets van elaborar també tots els decorats i vestuaris. La finalitat era gravar una versió del llibre de Rocío Bonilla i Oriol Mallet que fomenta valors com la companyonia i la relació mare fills. 'Max y los superhéroes' serà projectat, juntament amb els altres seleccionats, en els centres educatius del municipi.

En el seu balanç de la MICE 2022, de la qual l'Eliana és seu, el primer edil, Salva Torrent, ha destacat el ple total de l'Auditori el passat 29 de setembre, amb la projecció i posterior debat de 'Corazón de Mezquite', de la cineasta mexicana Ana Laura Calderón en la qual van participar més de 500 escolars elianers.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon