Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Educació proposa 7.555 places per concurs de mèrits en el procediment extraordinari de consolidació d'interins


   La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport proposa 7.555 places per concurs de mèrits en el procediment extraordinari de consolidació de professorat interí amb l'objectiu de contribuir a l'estabilització i consolidació de plantilles de professorat.

   La conselleria ha enviat la documentació als sindicats docents amb la proposta detallada per a convocar el concurs de mèrits.

   En aquest marc d'actuació, l'Administració pública proposa que el període de sol·licituds del personal interí dels cossos docents que opte a participar per aquesta via s'establisca entre el 21 i de novembre i el 21 de desembre, mitjançant una ordre que es publicarà en el DOGV.

   En aquesta via de concurs de mèrits es proposa oferir un total de 7.555 places, de les quals 2.667 són per al cos de Mestres; 3.942 per al professorat de Secundària; 347 per a professorat de FP; 138 per a docents de les EOI; 103 per a catedràtics de Música i Arts Escèniques; 149 per a professorat de Música i Arts Escèniques; 188 per a professorat d'Arts Plàstiques i Disseny; i 21 per a Mestres de Taller d'Arts Plàstiques i Disseny.

   La previsió de la Conselleria és resoldre la convocatòria perquè els aspirants que aconseguisquen les vacants siguen personal docent funcionari per al curs 2023-2024.

   El concurs de mèrits és una de les dos vies de la planificació del procediment extraordinari de consolidació de professorat interí establit per la Llei estatal de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

   L'altra via d'accés prevista en aquest procediment extraordinari és la del concurs oposició excepcional amb proves no eliminatòries. La Conselleria contempla l'oferta de 1.597 places en diferents cossos docents i té la previsió de publicar la convocatòria al desembre de 2022 i d'iniciar les proves al juny de 2023.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon