Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Assalten la casa de Francis Montesinos de Llíria i la Guàrdia Civil practica les primeres detencions


   El domicili del dissenyador valencià Francis Montesinos, situat al municipi valencià de Llíria, ha sigut assaltat aquest diumenge per diversos encaputxats i la Guàrdia Civil ja ha practicat les primeres detencions, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores del succés.

   L'incident, tal com ha avançat aquest dimarts Las Provincias, va tindre lloc diumenge passat, quan diversos encaputxats van entrar en el domicili del dissenyador i el van emmanillar al costat d'un altre home que es trobava a l'interior de la vivenda.

   Com a conseqüència dels fets, es van traslladar fins a la zona diverses patrulles de la Policia Local de Llíria i de la Guàrdia Civil. Aquest últim cos de seguretat es va fer càrrec de les diligències d'investigació.

   Així mateix, va acudir una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va assistir al modista, de 71 anys, per policontusions. Immediatament després es va sol·licitar una unitat de SVB per a traslladar a Montesinos a l'Hospital de Llíria.

   Després d'açò, el dissenyador va interposar una denúncia davant la Guàrdia Civil i els agents han efectuat les primeres detencions, han assenyalat des de l'Institut Armat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon