Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arriba a l'Eliana Mostra’T, la Primera Mostra de Teatre Escolar

#leliana

L'Ajuntament de l'Eliana ha impulsat la primera 'Mostra de Teatre Escolar' que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 a l'Auditori Municipal i que comptarà amb tres representacions pensades per a l'alumnat de primària i secundària. L'objectiu d'aquest festival és donar visibilitat al treball que realitzen el professorat i alumnat en els col·legis i instituts.

Mostra'T s'inaugurarà amb l'obra '¡Menuda Vuelta!' a càrrec del grup de teatre del col·legi Helios 'TreatrHelios'. En aquesta creació basada en la famosa obra de Jules Verne 'La volta al món en 80 dies', el públic present podrà descobrir el viatge que emprendrà al voltant del món el cavaller Focc acompanyat pel seu criat 'Pep el Morrut'.

El dimecres serà el torn dels alumnes del taller d'APLAE, que tornaran a representar 'Pingüineli', la versió lliure del conte de Justin Richardson i Peter Parnell, 'Amb tango són tres'. En aquesta obra inclusiva, els i les integrants del Consell de Xiquets i Xiquetes seran els protagonistes.

I 'El mago de Oz' serà l'obra encarregada de tancar la primera 'Mostra de Teatre Escolar vila de l'Eliana' a càrrec de la companyia La Tourné Teatre. En aquest espectacle, el públic veurà com es fa realitat el somni de Dorothy de viatjar més enllà de l'Arc de Sant Martí.

L'edil d'Educació, Eva Santafé, ha recalcat que els tres espectacles que formen part d'aquesta primera edició de Mostra'T guarden un missatge educatiu i pedagògic: 'busquem potenciar la formació dels i les estudiants i oferir diferents vies de diversió i afició a través del teatre'. 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon