Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Antonio de la Torre, Premi Especial del VII Festival de Cinema de Paterna

#paterna

L'actor malagueny Antonio de la Torre, guanyador de dos Goya i protagonista de títols com 'Tard per a la ira' o 'El regne', ha sigut reconegut aquest dissabte amb el Premi Especial de la VII edició del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna.

L'intèrpret ha recollit el guardó durant la gala que ha tingut lloc en el Gran Teatre de la localitat, conduïda per la periodista i presentadora Maria Fuster, ha indicat l'organització en un comunicat.

Durant la celebració, també s'han donat a conéixer els curtmetratges guanyadors d'enguany: 'Boga', de Miguel Pertejo, en la categoria de jove realitzador, i 'Elsa', d'Albert Carbó, en l'apartat de ficció.

A més, aquest diumenge el festival viurà la seua jornada de clausura amb la projecció de dues pel·lícules produïdes a Paterna, 'Animal Crackers' i 'Plens de gràcia', que seran presentades pels seus respectius directors.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon