Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Riba-roja ,10 IES de tota la comarca amb 600 alumnes participen en la Jornada de l'Any Europeu de la Joventut

L'Auditori de Riba-roja de Túria ha acollit la cita amb els 10 IES públics

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) la jornada en motiu de l'Any Europeu de la Joventut. L'Auditori de Riba-roja ha acollit als deu instituts públics de la comarca.

En total, més de 600 alumnes s'han reunit durant tot el matí de hui i han pogut conèixer de primera mà totes les oportunitats que els ofereix Europa. Els projectes Erasmus+, Interrail i voluntariat han sigut els protagonistes, a més de que l'alumnat ha pogut descobrir en primera persona l'experiència d'altres joves que han gaudit d'aquestes iniciatives.

La cita ha sigut inaugurada per la responsable de l'àrea de Joventut de la Mancomunitat Camp de Túria, Marta Retamosa; i el vice director de l'InstitutValencià de la Joventut, Raúl Puerta. La programació ha continuatamb la presentació del coordinador de Joventut de la Mancomunitat Camp de Túria, Fran Polo i de la tècnica de ProjectesEuropeus de l'ens supramunicipal, Carmen Garcia-Serra.

Per part seua, el personal tècnic de joventut dels ajuntaments també s'ha pogut presentar a la joventut de la comarca. Després d'aquesta presentació, l'espectacle de l'il•lusionista Sergio Lozano ha posat la màgia en l'escenari.

Posteriorment, Enrique Monrabal, tècnic especialista en projectes per a joves a Europa els ha comptat totes les opcions que els brinda el continent. Després, una taula redona en la qualelsjoves han pogutcomptar les seues experiències a la Unió Europea ha servit per a exemplificar les oportunitats.

Finalment, la cita ha sigut clausurada pel regidor de Riba-roja de Túria, José Ángel Hernández i la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda. La presidenta ha explicat en el seu discurs de clausura que “espere que a partir d'ara mireu amb altres ulls el continent en el qual vivim i que pugueu gaudir de totes les oportunitats que teniu a la vostra disposició”. “Erasmus +, interrail i voluntariat són algunes de les opcions amb les quals podeu conèixer nous territoris, noves maneres d'entendre la vida i noves relacions laborals i personals que us enriquiran com a persones”, ha afegit Celda.





Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon