Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Loriguilla comencen el dilluns 24 d'octubre les classes de ioga per a adults, al Pavelló Municipal

Dilluns, 24 d'octubre, començaran les classes de ioga per a persones adultes a la Sala d'Espills de la Casa de la Cultura en horari de 17.15 a 18.30 hores. Les classes s'impartiran tots els dilluns i dimecres.

Les classes de ioga per a adults passaran a formar part de l'oferta que la regidoria d'Esports ofereix a la ciutadania com a complementària a la resta de les quals es desenvolupen en el pavelló municipal.

Des de l'àrea d'Esports s'ha decidit mantindre el preu de 25 euros al mes i inclourà totes les classes que brinda el pavelló esportiu com a zumba, pilates, circuit…

Per a les persones que no vulguen participar en les sessions, el preu continuarà sent de 15 al mes.

Qualsevol persona interessada a provar el ioga pot acudir el dilluns o dimecres sense compromís perquè coneguen l'activitat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon