Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri en Riba-roja la nova oficina d'informació jurídica de proximitat 'Justiprop'

L'assistència en aquestes oficines, que és finançada per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, es presta per professionals dels Col·legis de l'Advocacia de la Comunitat Valenciana.


L'objectiu de les oficines Justiprop és oferir una resposta ràpida a la ciutadania sobre els seus dubtes jurídics i els diversos tràmits administratius. Els ciutadans de Riba-roja ja no s'hauran de desplaçar a les localitats que són cap de partit judicial per a ser assessorats jurídicament, augmentant així la qualitat dels serveis públics en el municipi.

Riba-roja ja té en funcionament la seua nova oficina Justriprop. Hui s'ha posat en marxa el servei públic que es pot trobar els divendres de 9.30 a 13.30 hores en les instal·lacions del Jutjat de pau en l'edifici del Mercat Municipal situat en Carrer Mercat 19.


A més, el projecte de Justícia Pròxima on estan incloses les oficines Justiprop, inclou habilitar espais on es proporciona atenció i informació a la ciutadania sobre mediació, com a alternativa més ràpida, econòmica i eficaç per a resoldre conflictes enfront dels litigis. També s'incorporen oficines d'enllaç per a l'assistència a les víctimes del delicte.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sumat aquesta nova oficina de Riba-roja a les 37 que ja donen servei i altres quatre més que obriran durant el mes de setembre en el territori valencià.

Els ciutadans de la localitat sumen aquest servei públic que la Generalitat denomina com a clau per a afavorir la cohesió social i territorial

.


Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon