Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'obri en Riba-roja la nova oficina d'informació jurídica de proximitat 'Justiprop'

L'assistència en aquestes oficines, que és finançada per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, es presta per professionals dels Col·legis de l'Advocacia de la Comunitat Valenciana.


L'objectiu de les oficines Justiprop és oferir una resposta ràpida a la ciutadania sobre els seus dubtes jurídics i els diversos tràmits administratius. Els ciutadans de Riba-roja ja no s'hauran de desplaçar a les localitats que són cap de partit judicial per a ser assessorats jurídicament, augmentant així la qualitat dels serveis públics en el municipi.

Riba-roja ja té en funcionament la seua nova oficina Justriprop. Hui s'ha posat en marxa el servei públic que es pot trobar els divendres de 9.30 a 13.30 hores en les instal·lacions del Jutjat de pau en l'edifici del Mercat Municipal situat en Carrer Mercat 19.


A més, el projecte de Justícia Pròxima on estan incloses les oficines Justiprop, inclou habilitar espais on es proporciona atenció i informació a la ciutadania sobre mediació, com a alternativa més ràpida, econòmica i eficaç per a resoldre conflictes enfront dels litigis. També s'incorporen oficines d'enllaç per a l'assistència a les víctimes del delicte.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sumat aquesta nova oficina de Riba-roja a les 37 que ja donen servei i altres quatre més que obriran durant el mes de setembre en el territori valencià.

Els ciutadans de la localitat sumen aquest servei públic que la Generalitat denomina com a clau per a afavorir la cohesió social i territorial

.


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal