Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

S'ha presentat en Llíria el torneig de bàsquet ‘Ciutat de Llíria’ 2022

L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria d'Esports i amb la col·laboració del Club Esportiu Bàsquet Llíria, ha presentat el torneig de bàsquet 'Ciutat de Llíria', una iniciativa que permetrà reviure, entre els dies 16 i 18 de setembre, el bàsquet de més alt nivell en la localitat.

L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha manifestat que "desenvolupar una agenda esportiva d'este prestigi és una ocasió d'or per a evocar aquelles nits màgiques del Choleck Llíria en la dècada dels 90, que tant ens van fer gaudir a la ciutadania edetana". 

Per part seua, el regidor d'Esports de Llíria, Paco Gorrea, ha volgut destacar que "en trobar-nos a les portes de les nostres festes patronals de Sant Miquel, podem unir dos vessants tan importants com són l'esport i la tradició". 

"Això també suposa una oportunitat única per a les noves generacions com la meua, ja que podrem viure en primera persona aquelles cites màgiques de bàsquet que tant hem sentit contar a les nostres mares i pares", ha explicat Gorrea.

Un dels grans atractius d'aquest torneig 'Ciutat de Llíria' serà la presència de la secció de bàsquet del FC Bayern Munic, que ha triat a Llíria com a centre neuràlgic de preparació per a la pròxima temporada. El combinat muniqués, a més, jugarà diversos partits al Pavelló Pla de l'Arc.

El més destacat serà el que es disputarà el diumenge, 18 de setembre, davant el València Basket a les 19.00 hores. Una trobada del més pur nivell Eurolliga, amb un preu per entrada de 5 euros. Estes es podran adquirir via online en la següent plataforma

A més, els alemanys també s'enfrontaran, el dissabte 17 de setembre a les 20.00 hores, a un equip de LEB Or com el MoraBanc Andorra. El preu de l'entrada serà de 2 euros i podrà adquirir directament en la taquilla del Pavelló Pla de l'Arc.

Per a completar el marc de encontres amistosos el combinat andorrà i el Lucentum Alacant també disputaran un altre partit el divendres 16 de setembre, a les 17.00 hores.

El Pavelló Pla de l'Arc també acollirà el torneig de LEB Plata, on el Club Esportiu Bàsquet Llíria, que es prepara per a un intens curs on tractarà d'aconseguir l'ascens a aquesta categoria, s'enfrontarà en un triangular a L'Horta Godella i a l'Alginet. L'accés a estos encontres serà lliure.

"Estem convençuts que este torneig serà el tret d'eixida a una il·lusionant i important temporada del CEB Llíria, que comptarà amb el suport incondicional de l'afició edetana", ha volgut recalcar Gorrea.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon