Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve presenta el Pla d'Inversions Municipal 2022-2023 per més de 650.000 euros, tots objectius ODS

 La quantia total concedida ascendeix als 651.642 euros. Les inversions van alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l'ONU

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria d'Hisenda, presenta el Pla d'Inversions Municipal per a l'any 2022-2023. El Pla recull una previsió d'inversions dirigides a millorar infraestructures, serveis i espais de Sant Antoni de Benaixeve, així com a executar nous projectes; tot allò encaminat a millorar la qualitat de vida en el municipi.

En paraules de la regidora d'Hisenda, Marta Retamosa: “Mitjançant aquestes actuacions continuem millorant les instal·lacions esportives de Sant Antoni de Benaixeve; continuem renovant els carrers de zones més antigues; creem nous parcs de socialització canina i millorem els existents; millorem l'eficiència energètica amb la substitució per lluminàries de baix consum, continuem eliminant barreres arquitectòniques en les vies públiques i millorem els depòsits d'aigua potable així com els seus sistemes de bombament”. “Tot això d'acord amb el que la ciutadania demanda”, conclou l'edil.

Cal destacar que el compliment de les actuacions 3, 4, 5, 6 i 7 implica, al seu torn, el de diversos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) recollits en l'Agenda 2030 de l'ONU. Es tracta del ODS 13 “Acció pel clima”; el ODS 7 “Energia sostenible i no contaminant”; el ODS 9 “Indústria, innovació i infraestructura” i el ODS 6 “Aigua neta i sanejament”.

Els ODS estan encaminats a garantir una vida sana i una educació de qualitat, aconseguir la igualtat de gènere, assegurar l'accés a l'aigua i l'energia, promoure el creixement econòmic sostingut i adoptar mesures urgents contra el canvi climàtic.

Per a l'any 2022-2023, la quantia total concedida ascendirà als 651.642,21 euros, que es repartiran entre les següents partides o actuacions:


Fases projecte Pavelló Sportiu Municipal




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon