Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve va participar en la trobada sobre la Xarxa Jove de l'IVAJ

Dijous passat 22 de setembre va tindre lloc una trobada de la Xarxa Jove a l'Espai Jove de Llíria; un acte intercomarcal presidit per Jesús Martí i Nadal, director general de l'IVAJ, on hi van ser presents representants polítics, tècnics i treballadors de les àrees de Joventut de les comarques Camp de Túria, la Serrania i la Foia de Bunyol. 


En representació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve hi van ser presents Mª Elisa Plano, regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Tano Sánchez, tècnic coordinador de Joventut i Marta Retamosa, delegada de Joventut de la Mancomunitat de Camp de Túria. 

Amb l'objectiu de conéixer allò que els municipis i les comarques necessiten, aquesta reunió va servir perquè els assistents pogueren traslladar l'organisme autonòmic les seues inquietuds, les seues demandes, a més de posar en comú totes aquelles iniciatives que estan posant en marxa als seus municipis dins del projecte Xarxa Jove. 

Segons declara la regidora d'Infància, Adolescència i Joventut, Mª Elisa Plano: "A Sant Antoni de Benaixeve, des de 2015, estem duent a terme polítiques públiques de joventut, en coordinació amb la resta de municipis de la comarca i amb l'Institut Valencià de la Joventut, a través de la Xarxa Jove, sempre en benefici dels i les joves de la nostra població." 

"Aquest tipus de trobades són importants per a dialogar directament amb l'administració autonòmica, en aquest cas amb el director de l'IVAJ, contrastar la realitat de cada municipi i traslladar-la directament, amb la finalitat de millorar els serveis que s'ofereixen a la joventut. Valorem molt positivament el treball realitzat des de l'Institut Valencià de la Joventut durant aquests últims anys, en els quals s'ha avançat en la concreció de les polítiques de joventut, i en el suport als municipis que treballem en joventut" conclou l'edil. 

Per part seua, Jesús Martí va voler ressaltar la importància i els bons resultats que està tenint Xarxa Jove, un projecte que "trenca amb les polítiques públiques anteriors" i que "a través de programes exitosos com el de Corresponsals Juvenils, pretenen arribar a ells, escoltar-los i transmetre'ls tota la confiança depositada en ells i elles". 

Martí hi va destacar també la necessitat d'elaborar polítiques de Joventut orientades a arrelar als joves i adolescents als seus municipis, perquè "en definitiva, són el futur dels seus pobles", a més d'anunciar noves inversions en contractació de personal format per a millorar la resposta als i les joves.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon