Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve celebrarà la 'Festa de la Patata 2022', serà el dissabte 24 de setembre

La Festa començarà a partir de les 19 hores en el poliesportiu municipal amb activitats com la “Young Potato Party” i “La Nit del Pop-Rock”

Les activitats de les quals ha informat l'Ajuntament del municipi es dividissen en dues parts, des de les 19 i fins a les 21 hores es tracta d'una festa enfocada per i para els joves. A partir de les 21 hores la Festa s'obri a tots els veïns i veïnes. Participen organitzacions del municipi.

"Sant Antoni de Benaixeve torna a celebrar la seua tradicional 'Festa de la Patata', dissabte que ve 24 de setembre a partir de les 19 hores en el Poliesportiu municipal.

Enguany, la 'Festa de la Patata' comptarà activitats per a totes les edats: a partir de les 19 hores s'obriran les portes del recinte, on hi haurà posats de les Falles i de la Penya Valencianista del municipi amb entrepans i begudes.

En la zona del Parc de Sant Vicent hi haurà atraccions infantils amb inflables per als més xicotets, de 19 a 21 hores.

De 19.30 a 21 hores, els i les joves de 12 a 16 anys podran ballar i divertir-se en la “Young Potato Party”. Aquesta serà una festa per a ells, que sorgeix de les propostes d'oci que van fer els joves en l'últim Fòrum JoveSab, i que s'aniran materialitzant en pròxims esdeveniments i festes populars. Els i les joves participen també en les decisions sobre els temes que els afecten".

A partir de les 21 hores començarà el repartiment de les creïlles rostides i durant el sopar ACOPRASAB (Associació de Comerciants, Professionals i Autònoms de Sant Antoni de Benaixeve) durà a terme una rifa de productes dels comerços locals. Tots els beneficis recaptats seran per a la SVPAP (Societat Valenciana Protectora d'Animals i Plantes).

A les 23 hores, començarà “La Nit del Pop-Rock”, més de tres hores de directe amb la banda Hits Cover Band, liderada per Jorge Lario, un dels membres fundadors de la formació REVÒLVER. Hits Cover Band està formada per músics de llarga trajectòria professional dins del món de l'estudi, el directe, la composició i la pedagogia musical.

En la “La Nit del Pop-Rock” sonaran els grans temes de les últimes quatre dècades del pop-rock, nacional i internacional: L'Últim de la Fila - Els Rebels - Els Braus - Midnight Oil - Loquillo - U2 - Els Rodríguez - Bon Jovi - Extremoduro - Tronc - Fito - Tequila - Platero i El teu - Toto - Ràdio Futura - Queen - Ah Ha - Antonio Flores - Simple Minds - Els Suaus - Nacha Pop - Seguretat Social - Herois del silenci - La Frontera - Raphael - El cant del Boig – Nick kamen - AC DC - Opus - Revòlver - El Nord - El Parany - Seguretat Social - La Guàrdia - Alphaville - Sinistre Total", etc.

Crónica CT * Creative Commons


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon