Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ribó anuncia que es presentarà de nou com a candidat de Compromís a l'Alcaldia de València


   L'alcalde de València i membre de Compromís, Joan Ribó, ha anunciat que es presentarà de nou com a candidat d'aquesta formació política a l'Alcaldia de la ciutat.

   Ribó ha donat a conéixer la decisió en l'Assemblea de Compromis celebrada hui dimarts a la vesprada al Teatre Micalet de la capital valenciana.

    El primer edil, en el govern de la ciutat des de 2015, va assenyalar recentment que anunciaria si tornava a encapçalar la llista d'aquest partit als membres de la seua coalició en primer lloc, abans de comunicar-ho en qualsevol altre fòrum.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon