Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de la Mancomunitat Camp de Túria cap al Pla Estratègic Zonal i presentar 'La Unitat d'Igualtat'

La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una reunió polític-tècnica de Serveis Socials d'Atenció Primària de Caràcter Bàsic amb l'objectiu de presentar diverses actuacions com l'inici de la contractació del Pla Estratègic Zonal per a la seua realització

La reunió ha sigut dirigida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, i la directora del departament de Benestar Social i Sanitat, Esther Císcar. Les responsables d'aquestes àrees en l'ens supramunicipal també han participat en la trobada; l'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón; i la regidora de La Pobla de Vallbona, Regina Llavata.

En la mateixa trobada s'ha presentat la Unitat d'Igualtat formada per una agent d'igualtat i una promotora que donaran cobertura als nou municipis que formen part dels Serveis Socials de Base.

D'aquesta manera, Gàtova, Olocau, Marines, Casinos, Domeño, Loriguilla, Benissanó, Serra i Nàquera compten des d'ara d'un nou servei mancomunat que donarà resposta a les necessitats en matèria d'igualtat d'empreses i persones d'aquests municipis.

“Donem resposta i solució a les necessitats dels municipis xicotets que per si sols no podrien disposar d'un equip interdisciplinari”, ha apuntat Celda. “A més, la Unitat d'Igualtat converteix en realitat el compromís de l'ens supramunicipal per disposar d'un departament que treballe per la igualtat real a la comarca”, ha afegit.

La reunió ha comptat amb la participació de tot l'equip tècnic que conformen aquesta unitat, així com dels alcaldes/as, regidors/as responsables dels municipis mancomunats en els Serveis Socials de Base.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon