Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Primafrío obrirà un centre logístic a Sant Antoni de Benaixeve

 

  • L'operació suposarà una gran oportunitat per a crear ocupació al nostre municipi

Divendres passat, va tindre lloc una reunió entre l'alcalde de Sant Antoni de Benaixeve, Enrique Santafosta, Ramon Forcadell, director de Servitec Enginyeria i André Valverde, director d'Operacions del Grup Primafrío; en aquesta reunió s’hi va donar a conéixer, per part dels representants de l'empresa, el projecte pel qual Primafrío, empresa logística líder en exportació de productes refrigerats, crearà un nou centre logístic a la nostra localitat. 

El centre logístic, amb 2 edificis -un de magatzem i un altre d'oficines- d'edificació sostenible mediambientalment, se situarà a la zona industrial sector I-1 de Sant Antoni de Benaixeve. Aquesta implantació suposarà una gran oportunitat per a generar ocupació al nostre municipi, a més de dinamitzar l'activitat industrial i econòmica de Sant Antoni de Benaixeve. 

Es preveu que les obres comencen en un breu termini, tal com ha manifestat l'empresa a l'alcalde.

Grupo Primafrío és l'empresa de transport frigorífic més gran d'Europa; compta amb una flota de 2.500 camions i realitza les seues exportacions als principals mercats del continent europeu.

Sector I-1 situat al costat dels Cracks
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon