Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Pots intentar millorar el teu anglés 'parlat' a Sant Antoni de Benaixeve, del 20 de setembre al 20 de desembre

 

L'Ajuntament ofereix un curs “English Workshop” d'anglés oral

Termini d'inscripcions obert del 2 al 14 de setembre.       A partir de 16 anys

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve posa en marxa una nova activitat dirigida a la població d'a partir de 16 anys que vullga millorar les seues habilitats a l'hora de parlar anglés.

Es tracta del curs “English Workshop”, que s'impartirà tots els dimarts des del 20 de setembre fins al 20 de desembre de 2022 a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78). El curs estarà centrat específicament en la competència oral, això és, anglés conversacional i pràctic orientat al seu ús en viatges, vacances, viatges d'empresa, intercanvis, etc.

Hi haurà dos grups:

        Grup A en horari de matins (d'11 a 12.30 hores)

        Grup B en horari de vesprades (de 19 a 20.30 hores)

Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 14 de setembre a través del següent formulari: https://forms.gle/Gf8yyGsS4xTP6Vv19 . Les places seran limitades.

A través d'aquest curs, totes les persones interessades podran desenvolupar tècniques de conversa en anglés, ampliar vocabulari, adquirir fluïdesa o millorar la seua pronunciació


.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon