Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Podem tria el seu comité electoral per a les primàries i convoca una trobada per a preparar les municipals


   El Consell Ciutadà Valencià de Podem ha triat aquest divendres per unanimitat el comité electoral que s'encarregarà de regular el procés de primàries que, per a l'elecció de candidatures autonòmiques i municipals, s'iniciaran el 10 d'octubre i finalitzaran el 4 de novembre.

   També dins del procés de primàries, s'ha convocat per al dissabte 1 d'octubre una "trobada municipalista" amb responsables del partit i portaveus i quadres municipals que estan preparant les eleccions municipals de 2023 a les seues localitats. Aquesta cita establirà el programa marc que els 'morats' desenvoluparan adaptat a cada municipi de cara als comicis.

   El màxim òrgan entre assemblees de Podem ha anunciat i saludat l'obertura de quatre noves seus a Albal (València), La Vall d'Uixó, Vila-real (Castelló) i Mutxamel (Alacant), al costat d'altres sis sol·licituds en tramitació. Al seu juí, és un indicador del creixement i "arrelament" que està aconseguint la formació en els últims mesos a nivell municipal i comarcal.

   Aquest consell ciutadà, celebrat en la seu de Podem, ha comptat amb l'assistència de regidors, diputats en Les Corts i en el Congrés i el vicepresident segon i conseller d'Habitatge, Héctor Illueca.

   En l'informe polític llegit per la coordinadora del partit i síndica d'UP en Les Corts, Pilar Lima, s'han exposat una sèrie de mesures anticrisi que es donaran a conéixer en el Debat de Política General de la setmana vinent.

   Com a prioritat, Podem aposta per treballar des de les institucions l'aprovació de mesures que atenuen les conseqüències de la inflació i la crisi energètica, a més de recolzar les mobilitzacions que col·lectius socials i laborals convoquen actualment en defensa dels seus drets.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon