Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La directora gerent de l'EMT de València, Marta Serrano, nomenada coordinadora de mobilitat sostenible de Sumar

   

   La directora gerent de l'EMT de València, Marta Serrano, serà la coordinadora de l'equip de treball de mobilitat sostenible de Sumar, la plataforma que impulsa la vicepresidenta del Govern Yolanda Díaz.

   Serrano és un dels dos noms amb relació amb la Comunitat Valenciana entre els coordinadors d'equips del projecte de Díaz. L'altre és el professor Ignacio Sánchez-Cuenca, nascut a València encara que ha exercit la seua carrera a Madrid.

   A la fi de 2020, Serrano va ser nomenada directora gerent de l'Empresa Municipal de Transports de València i és la primera dona a ostentar aquest càrrec en 35 anys. Durant el seu mandat, s'ha engegat l'actual xarxa nocturna de l'EMT; la unió de les línies 79 i 80 en la C2 i 89 i 90 en la C3; i línies noves com la 23.

   Marta Serrano és enginyera de Camins, Canals i Ports i està especialitzada en Transport i Disseny Urbà per la Universitat de Castella-la Manxa i la Rheinisch-Westflische Technische Hochschule a Aquisgrán, Alemanya, on va estudiar dos anys. Ha sigut directora de Comunicació i Consultoria d'EMT Madrid entre 2015 i 2019 i fins al seu nomenament a València, ocupava el càrrec de cap d'Operacions d'EMT Fuenlabrada.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon