Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Organitzat per Infoturia, Vilamarxant acull el dimecres la jornada 'El desenvolupament industrial com atracció d'empreses'

 #campdeturia

#infoturia    

Esta jornada reunirà al Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i treball, Rafael Climent, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Lola Celda, i el regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, Víctor Sanchis, entre altres.

Segons informa  l'Ajuntament de Vilamarxant, la cita serà una oportunitat perfecta perquè empresaris i institucions públiques coneguen en profunditat les oportunitats que ofereixen els municipis que aposten pel desenvolupament municipal.

De fet, Vilamarxant s'ha convertit en els últims anys en un paradigma d'estes localitats que busquen la millora dels seus serveis. El regidor de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, explica que el treball realitzat en els últims temps està "donant els seus fruits, ja que les empreses volen implantar-se en un municipi que aposta per la innovació i pel desenvolupament d'industrial".

"En esta legislatura estem treballant de manera contínua en la millora de serveis, infraestructures i accessos perquè les empreses que decidisquen instal·lar-se al nostre poble es troben el més còmodes possibles per a competir amb els seus rivals", ha seguit el regidor.

D'altra banda, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha convidat a la ciutadania a este esdeveniment: "La jornada servirà per a conéixer les claus que fan dels municipis que aposten pel desenvolupament industrial com a grans baluards de l'economia local i provincial".

"A Vilamarxant tenim un compromís ferri amb el nostre parc industrial perquè creiem que són grans generadors de riquesa. I això, d'una banda, ens diferencia de la resta de localitat i, per un altre, aporta riquesa als nostres veïnes i veïnes", ha conclòs el primer edil.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon