Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mollà fa costat a Yolanda Díaz per a fixar un preu màxim per a consumidors i defèn un preu "mínim" per a agricultors


   

   La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha qualificat aquest dimarts de "molt important" la proposta de la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, d'establir un "topall" de preu a aliments bàsics per als consumidors perquè, "si va a bon port, significa que es pot posar un preu mínim als agricultors per a pagar-los el que correspon".

   Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans a Novelda (Alacant) a preguntes dels periodistes. Mollà ha donat suport al debat que obri Díaz sobre limitar preus màxims per als consumidors i ha afirmat que, fins i tot, li pareix "més important" establir un preu "mínim" per a l'agricultor.

    "Em pareix molt important la proposta, perquè si va a bon port significarà que es pot posar un preu mínim als productes i pagar-li als agricultors allò que correspon. Perquè és veritat que hem tingut una Llei de la cadena que diu que no es pot pagar per davall del cost de producció, però la indefinició del que és un cost de producció es fixa en un preu mínim", ha detallat.

   Així mateix, ha agregat que està "molt d'acord amb el debat que obri la vicepresidenta sobre posar-li un límit als preus màxims per als consumidors". "De fet em pareix més important fixar un preu mínim perquè estem perdent apicultors, precisament, per no abordar eixe preu mínim per a pagar-los", ha subratllat.

   Finalment, ha indicat que espera que les converses de Díaz amb els agents econòmics i el sector siguen "fructíferes" i així després el ministre d'Agricultura, Luis Planas, puga treballar per a establir un preu mínim per als agricultors.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon