Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mas sobre la declaració d'Oltra: 'Estarem a l'espera del que decidisca el sistema judicial'


   La vicepresidenta i portaveu del Consell, Aitana Mas, ha assenyalat aquest divendres, preguntada per les expectatives del Govern valencià sobre la declaració dilluns que ve com investigada de la seua predecessora en el càrrec, Mónica Oltra, que estan a l'espera del que decidisca el sistema judicial i esperant al fet que el procés acabe.

   Així ho ha indicat en la roda de premsa posterior al ple del Consell, celebrat aquest divendres a Castell de Cabres (Castelló), en ser preguntada per aquesta qüestió, de la qual ha dit que no s'ha tractat en la reunió del Govern valencià.

   "Respectarem, com sempre, els processos judicials i estarem a l'espera del que decidisca el sistema judicial i com avance, el dilluns, dimarts, dimecres... fins a on arribe; estem esperant al fet que aquest procés acabe", s'ha limitat a assenyalar.

   L'exconsellera està citada a declarar aquest dilluns com investigada en el Jutjat d'Instrucció número 15 de València, en el cas en què s'investiga un presumpte encobriment per part de càrrecs de la Conselleria dels abusos sexuals comeses per l'ex-marit d'Oltra, educador social, sobre una menor tutelada per la Generalitat, en un centre entre 2016 i 2017. L'ex-parella està condemnada a cinc anys de presó per aquests fets, una sentència que està recorreguda davant el Suprem.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon