Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Macomunitat Camp de Túria llança un projecte d'ajuda a persones desocupades de llarga duració i de més de 45 anys

La Mancomunitat Camp de Túria posa en marxa un nou projecte d'orientació i formació destinat a persones majors de 45 anys que siguen parades de llarga duració. És a dir, necessitaran estar donades d'alta en Labora almenys 12 mesos en els últims 18.

Les 15 persones seleccionades començaran dilluns que ve 26 de setembre en la seu de la Mancomunitat a Llíria. Durant uns huit mesos les participants assistiran a sessions de 4 hores de duració que se celebraran als matins amb l'objectiu d'ampliar coneixements i habilitats que permeten la inserció laboral d'aquestes persones.

La metodologia de treball serà a través de sessions individuals, sessions grupals, tallers, seguiment i acompanyament en orientació i formació específica en habilitats digitals orientat sempre a la cerca activa d'ocupació.

Si vols participar en el procés de selecció pots contactar en els números de telèfon 664533570 i 627645042. La selecció de les persones es farà del dijous 15 al dimarts 20 de setembre. Els assistents podran rebre beques i ajudes per assistència; ajudes al transport i ajuda a la conciliació.

Es tracta d'una iniciativa que es duu a terme gràcies a la col·laboració de Labora i és finançada per la Unió Europea a través dels fons NextGeneration. La Mancomunitat Camp de Túria posa a la disposició de les persones desocupades un portal d'ocupació i personal tècnic que acompanya en la cerca activa d'ocupació.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal