Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla signa el conveni del PAI per al desenvolupament del sector I-11 del polígon industrial


L'Ajuntament de Loriguilla va signar ahir- dimecres-  matí el conveni de programació de l'actuació integrada per al desenvolupament del sector I-11 "MASIA DEL COMTE", en el terme municipal de Loriguilla. La signatura s'ha produït en presència de l'agent urbanitzador.

Amb aquest nou pas segueix el pla previst per a urbanitzar i portar a terme la construcció de naus industrials en aquest sector del polígon.

L'empresa SEOM ha comunicat el Consistori que els propietaris que van vendre sòl rebran en breu la compensació pactada, tal com es va establir en el seu moment. Les transferències bancàries es van ordenar ahir, 1 d'agost.

L'Ajuntament s'ha mostrat molt complagut durant aquesta trobada en comprovar que els terminis i compromisos es mantenen, i que el full de ruta per a la urbanització i desenvolupament dels sectors s'està complint.


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon