Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla reobre el gimnàs municipal amb la renovació del material

Tant l'empresa de construcció com l'empresa especialitzada en maquinària esportiva han finalitzat ja els seus treballs en el gimnàs municipal, per la qual cosa a partir d'aquesta mateixa vesprada es podrà accedir a les instal·lacions.

Entre els treballs que s'han realitzat destaca la retirada de mur de bloc i formigó armat, aconseguint un gimnàs més ampli, la instal·lació d'un nou sostre practicable, el canvi de les lluminàries i la retirada de la porta.

Quant al material esportiu, s'ha adquirit:

  • Nous discos de goma amb agarre de 15, 10 i 5 kg. 
  • Manuelles hexagonals de 12’75, 7’5. 9 i 10 kg.
  • Una nova màquina de discos per a esquats i bessons
  • Una màquina d'abductor-aductor
  • Una el·líptica professional autogenerada

Una nova estació d'encreuament de corrioles amb 8 estacions: 2 jaló, 2 bíceps, 2 rem… (Des de l'Ajuntament informen que aquesta màquina es fabricarà des de 0 i tardarà uns 50 dies a arribar)

  • Una barra olímpica 
  • Tres bicicletes de ciclisme de sala
  • Espumes de corró i palanca per al seient de la màquina de press muscle

Amb tot això, queda pendent el desmuntatge i col·locació de la màquina de 8 estacions que arribara més tard perquè s'està fabricant a mesura. També falta per rebre unes noves proteccions que arribaran el dilluns i la pintura de dues parets. Malgrat aquestes qüestions sense acabar, la resta del gimnàs pot utilitzar-se sense cap mena de problema.

D'altra banda, tal com es va advertir ahir, el temps que ha romàs el gimnàs en obres es descomptarà de la pròxima quota.

Des de l'Ajuntament esperen que es faça un bon ús del material i que els assistents gaudisquen dels seus entrenaments amb la nova maquinària i reforma de les instal·lacions.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon