Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una associació de víctimes del franquisme busca a familiars de requenenques afusellats a Paterna en 1939


   L'Associació de Familiars de Víctimes del Franquisme de la Fossa Comuna 95 de Paterna, a València, ha fet una crida per a localitzar als familiars de diversos veïns de Requena (València) que van ser afusellats a Paterna en 1939.

   Concretament, es busquen descendents o familiars de set víctimes assassinades a Paterna el 17 de novembre de 1939, totes elles de Requena, segons ha informat l'Ajuntament de Requena en un comunicat.

   Les víctimes eren Gregorio Cerdán Valle, casat, obrer i de 39 anys; Julio Rodríguez Aliaga, casat i jornaler, de 53 anys; Julián Cerdán Martínez, jornaler de 43 anys; José Sala Hernández, casat i moliner, de 34 anys; Florencio Soriano Cebrián, un carreter casat, de 46 anys; Lorenzo Cortés García, terrissaire i casat, de 35 anys, i una dona anomenada Rosa Pérez, de qui no es tenen més dades.

   Si algun familiar, descendent o veí pot aportar informació, es prega contacte amb l'associació a través del correu valleja95paterna@gmail.com, o cridant el telèfon 691 52 51 57.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon