Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una associació de víctimes del franquisme busca a familiars de requenenques afusellats a Paterna en 1939


   L'Associació de Familiars de Víctimes del Franquisme de la Fossa Comuna 95 de Paterna, a València, ha fet una crida per a localitzar als familiars de diversos veïns de Requena (València) que van ser afusellats a Paterna en 1939.

   Concretament, es busquen descendents o familiars de set víctimes assassinades a Paterna el 17 de novembre de 1939, totes elles de Requena, segons ha informat l'Ajuntament de Requena en un comunicat.

   Les víctimes eren Gregorio Cerdán Valle, casat, obrer i de 39 anys; Julio Rodríguez Aliaga, casat i jornaler, de 53 anys; Julián Cerdán Martínez, jornaler de 43 anys; José Sala Hernández, casat i moliner, de 34 anys; Florencio Soriano Cebrián, un carreter casat, de 46 anys; Lorenzo Cortés García, terrissaire i casat, de 35 anys, i una dona anomenada Rosa Pérez, de qui no es tenen més dades.

   Si algun familiar, descendent o veí pot aportar informació, es prega contacte amb l'associació a través del correu valleja95paterna@gmail.com, o cridant el telèfon 691 52 51 57.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon