Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria prepara l´inici de curs escolar amb actuacions en matèria de mobilitat i aparcament

L'Ajuntament de Llíria, a través de l'Àrea de Mobilitat Sostenible, ha iniciat aquests dies els treballs de posada a punt de les vies públiques amb motiu de la nova entrada al curs escolar 2022-23. D'aquesta manera, s'estan repassant els passos barrats en els entorns dels centres escolars i prenent mesures per a promoure una tornada al col·le segura.


Segons ha explica el regidor responsable, Paco García, "per a aquest nou curs es renovaran els pictogrames en els passos de vianants per a caminar cap a un municipi més inclusiu, així com el reforçament de senyals de velocitat i zones de major precaució per a les persones conductores, ressaltant els espais escolars per on discorren els xiquets i xiquetes que accedeixen als seus col·legis i instituts".

Els treballs s'han iniciat aquesta setmana i està previst que queden conclosos aquests mateixos dies perquè l'inici de curs siga més segur i adaptat per a les persones amb alguna diversitat.

Actuacions en vies principals

Una vegada finalitzats els treballs en els centres escolars, es durà a terme una millora de la senyalització horitzontal en les grans vies de la ciutat, concretament en Pla de l'ArcFurs, Bétera i Duc de Llíria, així com en els accessos a la ciutat per la Barceloneta, les Alcubles i Juan Izquierdo, amb la finalitat de mantindre en un bon estat les marques viàries del municipi.

Aparcaments alternatius per Fira i Festes 2022

D'altra banda, García ha explicat que també "s'ha dissenyat tota una xarxa d'aparcaments dissuasius en les entrades de la ciutat per a millorar l'accessibilitat dels visitants a la nostra localitat durant la Fira i Festes de Sant Miquel 2022, els quals serviran després tant per al comerç local com la comunitat educativa, ja que es troben a pocs minuts de qualsevol dels eixos comercials de Llíria i prop dels centres escolars".

L'edil de Mobilitat Sostenible explica que aquestes actuacions "es realitzen dins de la planificació de l'àrea i amb l'objectiu de previndre i assegurar les zones més sensibles de trànsit en les activitats escolars, festives o comercials".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon