Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IVACE subvenciona a Bétera un tòtem informatiu al Parc Empresarial l'Horta VellaL'Ajuntament de Bétera ha instal·lat recentment un tòtem informatiu de 6 metres d'altura en l'accés al Parc Empresarial l'Horta Vella en el marc de la subvenció concedida per l'IVACE per import de 200.000€ per a la millora, modernització i dotació de les infraestructures i serveis del Parc Empresarial i en col·laboració amb l'Associació Empresarial de Montcada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera (AEMON). Aquesta acció té com a objectiu millorar la senyalística d'aquest Parc, un dels requisits de la classificació de sòl industrial d'IVACE, previst en la Llei d'Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

"D'aquesta manera es contribueix a millorar substancialment la imatge del nostre Parc Empresarial", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la qual ha assenyalat que "és primordial que des de les Administracions Públiques es duguen a terme actuacions de manteniment i millora de les infraestructures i serveis del nostre polígon i que vetlem pel seu manteniment i conservació donada la seua importància com a motor d'ocupació i riquesa a Bétera".

Perquè segons un recent estudi econòmic i financer realitzat per AEMON en el 2021, les àrees empresarials del municipi ocupen diàriament a 650 persones i generen un percentatge de facturació que representa un terç del total de la localitat.

Aquesta actuació de millora de la senyalística se suma a unes altres, en les quals ja està treballant el Consistori, com és la instal·lació d'una xarxa de CCTV, la millora de l'enllumenat, la instal·lació de plaques de senyalització amb la nova denominació dels carrers del Parc Empresarial, l'eliminació de la mitjana de l'avinguda principal o la instal·lació d'un panell directori amb un plànol de totes les empreses, entre altres.

Així mateix, el regidor d'Indústria, Joaquín Gómez, ha destacat la importància de la col·laboració de les empreses "per a avançar junts cap a un Parc Empresarial més competitiu i modern que siga capaç de complir els requisits de la màxima qualificació en el Mapa de Sòl Industrial contemplat en la Llei 14/2014, de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana".

Sens dubte. aquesta iniciativa reforça, una vegada més, el compromís de l'Ajuntament de Bétera en la gestió del seu principal Parc Empresarial.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon