Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ivace preveu el desenvolupament de 17 accions de promoció en més de 10 mercats en l'últim quadrimestre


L'Ivace proposa el desenvolupament de 17 accions de promoció a les empreses de la Comunitat Valenciana en l'últim quadrimestre de l'any en més de 10 mercats, en el marc del Pla de Promoció Exterior.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que el Pla de Promoció Exterior de l'Ivace agrupa "totes les accions de promoció exterior plantejades al llarg de l'any per a les empreses de la Comunitat Valenciana" de manera consensuada entre tots els organismes implicats en el suport a la internacionalització i atesos els interessos i demandes de les Associacions Sectorials.

En l'últim quadrimestre de l'any, Ivace Internacional preveu el desenvolupament de 17 accions de promoció en més de 10 mercats entre els quals es compten Regne Unit, Itàlia, Corea del Sud, el Japó, Itàlia, el Senegal, Costa d'Ivori i Ghana, entre altres.

"Ens trobem en un escenari complex i inestable en el qual mantenim el nostre suport a les empreses en la seua internacionalització", ha destacat Climent. Amb aquest pla d'accions en l'exterior "perseguim facilitar nous contactes comercials i, en definitiva, noves oportunitats de negoci en accions tutelades i organitzades des de la nostra Xarxa en els diferents mercats".

Les accions plantejades en l'últim quadrimestre són en format presencial en la seua majoria. Entre les accions previstes figuren 4 missions comercials, 7 missions inverses d'empreses importadores, 3 encontres empresarials, 1 participació en fira, 1 presentació d'oferta i 1 promoció en punt de venda.

Rafa Climent ha destacat el "enorme esforç que estan realitzant les empreses per mantindre la seua activitat exportadora en un escenari complex, amb exportacions que marquen nous rècords històrics i que han recuperat ja xifres anteriors a la pandèmia".

Entre les accions previstes figura el Congrés Go Global, organitzat amb les Cambres de Comerç i ICEX Espanya Exportació i Inversions, que mantindrà la seua aposta per la invitació a empreses importadors de diversos sectors perquè coneguen de primera mà a les empreses de la Comunitat Valenciana.

A més d'aquesta missió inversa des de diferents mercats i sectors, estan previstes missions d'empreses importadores dels sectors químic, moble, il·luminació i una missió integrada per empreses d'arquitectura.

Respecte a la resta d'accions, Ivace Internacional ha prioritzat mercats de complexitat com Corea del Sud, el Japó, el Senegal, Costa d'Ivori i Ghana, entre altres. També s'inclouen accions a Europa en mercats com Itàlia i Regne Unit. 



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon