Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Escola Infantil Mandarina de Loriguilla camina cap al començament del curs escolar

L'inici del curs escolar 2022-2023 ja és açí.  Per això, des de l'Escola Infantil Mandarina ja estan ultimant detalls per tenir-ho tot llest per quan els més xicotets i xicotetes  arriben a les aules.  Tant l'equip de direcció com les tutores tenen moltes ganes d'iniciar aquest curs nou.

 Divendres passat, va tenir lloc la primera reunió i presa de contacte a l'escola, a la qual van assistir tots els pares i mares interessats.  A més, durant la setmana que ve es realitzaran reunions individuals en què cada família tindrà un temps per intercanviar informació amb la seva tutora.  Aprofitant l'ocasió, a cada família se li lliurarà una agenda escolar i una manteta personalitzada per als seus xicotets.

 El regidor Santiago Rubio va assistir a aquesta primera reunió per saludar tots els pares i les mares i transmetre'ls un missatge de suport: «Des de l'Ajuntament estem a la seva plena disposició».  També va aprofitar per desitjar-los un bon curs.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon