Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les persones que practiquen chemsex ja poden demanar cita per a vacunar-se contra la pigota dels micos a la Comunitat

   

   Els homes gais, bisexuals o homes que tenen sexe amb altres homes que hagen tingut múltiples relacions sexuals en l'últim mes o que realitzen pràctiques com el chemsex ja poden cridar directament el Centre d'Informació i Prevenció de la SIDA (CIPS) de la seua província per a sol·licitar la vacuna contra la pigota dels micos.

   Així, li ho ha traslladat la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, la directora general de Salut Pública, i la Sotsdirectora Blanca Navarro, Ofelia Gimeno, a la Coordinadora d'Associacions de VIH i sida de la Comunitat Valenciana (CALCSICOVA) en la reunió que van mantindre per a comunicar-los l'ampliació dels criteris de vacunació davant monkeypox, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

   Fins ara, la vacuna preventiva, aquella preexposició, només s'administrava a homes gais, bisexuals i homes que tenen sexe amb altres homes de fins els 60 anys que estigueren en tractament de profilaxi preexposició (PrEP) enfront del VIH o que tingueren VIH. La cita es realitzava a través d'un SMS a les persones identificades indicant que podien sol·licitar cita en el CIPS corresponent.

   A més, recorda que els que hagen rebut amb anterioritat un SMS per a vacunar-se i no hagen pogut fer-ho, poden cridar el CIPS i sol·licitar la cita per a la vacuna.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon