Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Associacions de Recuperació de la Memòria busquen a familiars de republicans represaliats per a la seua completa identificació

   

"Amb el ferm propòsit de dignificar la sepultura de tots i cadascum dels republicans afusellats pel franquisme, es fa necessària la recerca de familiars per a la identificació dels cossos a través de l'ADN". Per això demanen  " a possibles familiars dels següents represaliats de la comarca que, a aquests efects, es posen en contacte amb nosaltres; així com a qualsevol persona que poguera facilitar-nos informació."

Es tracta de víctimes els domicilis de les quals figuraven en els llibres o registres trobats com a veïns o veïnes de municipis de Camp de Túria (Benaguasil, Bétera, La Pobla de Vallbona, Nàquera, Riba-roja, Vilamarxant, Marines, etc), però els familiars dels quals poden ara no viure ja en aquests municipis.

Per a identificar-los, per mitjà de l'ADN, una vegada recuperats de les Fosses Comunes, en aplicació de la Llei 14/2017 de la Generalitat Valenciana impulsada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica. S'ha realitzat un llistat per una de les associacions que col·labora per a recuperar i dignificar la identitat dels afusellats i represaliats.

Així mateix, per a cadascuna de les Fosses on han sigut trobats i recuperats figura un correu electrònic per a posar-se en contacte amb ells.

Aquests són els llistats de les víctimes els familiars de les quals es busquen.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon