Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana convoca les ajudes a l'escolarització del curs 2022/2023
El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert del 3 al 14 d'octubre i estan dirigides a les famílies beneficiàries d'Emergència Social 

L'Ajuntament de l'Eliana ha convocat, per seté any consecutiu, les ajudes a l'escolarització del curs acadèmic 2022/2023, destinades a famílies empadronades i residents en el municipi amb menors a càrrec que cursen Educació Infantil, Primària i Secundària, tant en centres docents públics com concertats i/o centres específics d'Educació Especial.

Les famílies beneficiàries hauran de complir els requisits establits en les bases reguladores i la convocatòria de les Prestacions Econòmiques Individualitzades de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Eliana -Exercici 2022. D'acord amb aquestes, la renda per capita familiar no podrà superar la IPREM anual 12 pagues (6948,24€).

L'import que es concedirà per menor escolaritzat serà d'un màxim de 150 euros. La concessió de la prestació estarà subjecta al lliurament de les factures de compra del material escolar com a justificant de les despeses realitzades. No s'admetrà, a tal fi, cap altre tipus de justificant com per exemple rebuts o tiquets.

Els interessats poden descarregar la sol·licitud en la web municipal o recollir-la en el Centre de Serveis Socials (c/Félix Rodríguez de la Fuente, 4) i presentar-la, preferentment de manera presencial dins del termini establit, del dilluns 3 al divendres 14 d'octubre tots dos inclosos. No obstant això, existeix un telèfon d'informació per a resoldre possibles dubtes a través del 96 275 80 30, marcant les extensions 504 o 515.

La regidora de Polítiques Socials, Mª José Valenzuela, ha recordat que aquestes ajudes, dirigides a sufragar les despeses d'escolarització del nou curs, s'emmarquen dins del programa d'Emergència Social 2021, en el qual el consistori destina més de 230.000 euros per a pal·liar les despeses imprescindibles de les famílies elianeres que el precisen.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon