Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'atur puja en 6.994 persones a l'agost a la Comunitat, fins als 352.825 desocupats


   L'atur ha pujat a la Comunitat Valenciana en 6.994 persones durant el mes d'agost, un 2,02% més que al juliol, i el nombre total d'aturats s'ha situat en els 352.825.

   Les dades publicades aquest divendres pel Ministeri de Treball i Economia Social indiquen que la desocupació ha baixat en aquesta autonomia en 76.749 persones respecte a agost de fa un any (-17,87%).

El govern valora positivament la situació perquè es tracta d'un dels millors agostos des de la prepandèmia,, a més de donar-se en unes circumstàncies internacionals i econòmiques molt complicades.

   En el conjunt d'Espanya el nombre d'aturats registrats en les oficines dels servicis públics d'ocupació (antic Inem) va augmentar en 40.428 persones a l'agost, un 1,4% més que al juliol, i torna a situar-se per damunt dels 2,9 milions d'aturats. En concret, s'han comptabilitzat 2.924.240 aturats en l'octau mes de 2022, segons Ministeri de Treball i Economia Social.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon