Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'atur puja en 6.994 persones a l'agost a la Comunitat, fins als 352.825 desocupats


   L'atur ha pujat a la Comunitat Valenciana en 6.994 persones durant el mes d'agost, un 2,02% més que al juliol, i el nombre total d'aturats s'ha situat en els 352.825.

   Les dades publicades aquest divendres pel Ministeri de Treball i Economia Social indiquen que la desocupació ha baixat en aquesta autonomia en 76.749 persones respecte a agost de fa un any (-17,87%).

El govern valora positivament la situació perquè es tracta d'un dels millors agostos des de la prepandèmia,, a més de donar-se en unes circumstàncies internacionals i econòmiques molt complicades.

   En el conjunt d'Espanya el nombre d'aturats registrats en les oficines dels servicis públics d'ocupació (antic Inem) va augmentar en 40.428 persones a l'agost, un 1,4% més que al juliol, i torna a situar-se per damunt dels 2,9 milions d'aturats. En concret, s'han comptabilitzat 2.924.240 aturats en l'octau mes de 2022, segons Ministeri de Treball i Economia Social.Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon