Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla rep una subvenció de 112.000 euros a l'Escola Infantil Mandarina

L'Ajuntament de Loriguilla, a través de l'empresa pública Lorisum SL, ha rebut una subvenció de 112.000 euros provinents de la Conselleria d'Educació per a sufragar les despeses de l'Escola Infantil Mandarina per al curs 2022-2023.

Aquest curs l'import total subvencionat s'ha vist incrementat en un 35% respecte al curs passat, en el qual la quantitat rebuda va ser de 82.627 euros.

Aquest increment es deu a l'augment de l'alumnat de l'Escola, que ha obligat a realitzar diverses contractacions extres de professorat i personal qualificat i, per tant, ha suposat una despesa major.

El total de la subvenció anirà destinada a sufragar despeses de personal, subministraments, manteniment, servei d'àpats i material, entre altres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon