Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Loriguilla ha presentat el Pla d'Inversions Municipal 2022-2023


L'Ajuntament de Loriguilla ha presentat el seu Pla d'Inversions Municipal 2022-2023, que pretén recollir algunes de les demandes i necessitats del municipi i millorar la qualitat de vida a Loriguilla. Per a l'any 2022-2023, el Consistori rebrà un quantia total de 454.753, 74 euros provinents de la Diputació Provincial de València.

El nou equip al capdavant de l'Ajuntament ha decidit de manera unànime utilitzar la totalitat de l'import del Pla d'Inversions a desenvolupar un únic projecte en vista de les notables diferències entre les zones noves de Loriguilla i aquelles que romanen inalterables des del trasllat i urbanització del municipi fa ja més de 50 anys. Per això, entre les actuacions que es duran a terme amb càrrec a la línia de finançament general destaquen:

  • Reforma de voreres i canvi de xarxa d'aigua potable en els següents carrers: Blasco Ibañez, Maestro Serrano, Ramón y Cajal, Trasera Tiendas, parte de la Avenida Mediterráneo, Joaquín Lleó, y Paseo Valencia.
  • Reforma de voreres: calle Severo Ochoa, parte de la Calle Morera y Maestro Rodrigo y Lauria.
  • Pavimentació de formigó imprès: Parque de la Morera, Calle Trasera Tiendas y Parque en Paseo Valencia.
  • asfaltat: en el carrer Sagunt, Ramón y Cajal, Trasera Tiendas y reparaciónde baches y socavons en diverses àrees del municipio.

A més, complint amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) 6 i 11, proposats per l'Assemblea General de l'ONU, Loriguilla adopta el compromís de millorar la xarxa d'aigua potable i sanejament per als seus residents, així com aconseguir que el municipi siga més inclusiu, segur, resilient i amable amb els seus veïns i veïnes facilitant el trànsit i eliminant barreres arquitectòniques. En definitiva, aquest projecte pretén millorar la mobilitat i seguretat per als vianants al poble, així com augmentar la qualitat del transport d'aigua potable als domicilis.

L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha manifestat que aquesta va ser la seua primera gran decisió després d'entrar en l'Alcaldia. Així doncs, ha donat l'enhorabona pel suport a tots els companys i pel consens immediat a l'hora de decidir en què s'empraria l'import del Pla d'Inversions 2022-2023. «Tots havíem clar de destinar diners propis a l'arranjament d'un parell de carrers no satisfaria la demanda dels loriguillanos i loriguillanas, de manera que va ser senzill determinar que la totalitat dels 454.753,74€ hauria de ser emprada a arreglar quants carrers i parcs del nostre municipi fora possible, ha declarat."


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon