Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria llança la convocatòria d'ajudes de mobilitat per a alumnat que estudie fora de la localitat


El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l'1 al 21 de setembre de 2022


La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Llíria ha convocat, un any més, el programa d'ajudes a la mobilitat per a l'alumnat que ha cursat estudis presencials no inclosos en l'oferta docent dels centres de la localitat. La convocatòria, publicada ahir en el Butlletí Oficial de la Província i corresponent al curs 2021-2022, està destinada a estudiants d'ensenyaments universitaris, de cicles formatius de grau superior i de titulacions artístiques superiors o equivalents.

Aquesta edició està dotada amb un total de 14.000 euros i cada persona beneficiària rebrà una ajuda de 120 euros per a cobrir part del cost del transport als seus centres d'estudi. L'any passat es van concedir un total 96 sol·licituds.

Per a accedir al programa, es requereix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el curs anterior almenys el 60% de les assignatures o crèdits.

Les sol·licituds es poden presentar des de hui i fins al pròxim 21 de setembre, preferentment de manera telemàtica per la Seu Electrònica o en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, mitjançant cita prèvia per a fer el registre. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon