Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat sol·licitarà 500 milions de fons Next Generation per a implementar la ruta valenciana del biogàs


      


   La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica sol·licitarà 500 milions d'euros de fons Next GenerationEU per a implementar la ruta valenciana del biogàs.

   El pla, que presentarà la consellera Mireia Mollà dijous que ve a València, pretén impulsar la producció massiva de biogàs utilitzant el potencial dels residus sòlids urbans, els residus de les depuradores i de les instal·lacions agroalimentàries, la qual cosa permetrà també avançar en l'economia circular, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

   Actualment a Europa es produeixen uns 191 TWh/any, mentre que a Espanya la xifra està en 2,74 TWh/any, la qual cosa implica que la Comunitat Valenciana ha d'accelerar la seua implantació per a complir amb els compromisos que li corresponen. La Comunitat Valenciana produeix actualment 0,26 TWh/any i l'objectiu és produir 2,34 TWh/any en 2030, la qual cosa multiplicaria per nou la producció actual.

   La proposta de la Conselleria arriba en un context de gran encariment del gas i, per tant, clau per al desenvolupament econòmic sostenible i la sobirania energètica, d'especial interés a més per a la indústria electrointesiva.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon