Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La comissió de pressupostos del Consell començarà a treballar la setmana vinent

   #Botànic

   La comissió de pressupostos del Consell començarà a treballar la setmana vinent una vegada totes les conselleries hagen enviat les seues propostes per als comptes.

   Així ho ha indicat la vicepresidenta portaveu del Consell, Aitana Mas, que ha explicat que aquest dilluns 19 és la data límit perquè les Conselleries envien les seues propostes, segons figura en l'orde de juliol de la Conselleria d'Hisenda, per la qual es dictaven les normes per a l'elaboració del pressupost de la Generalitat per a l'exercici 2023.

   Mas ha assenyalat que a partir d'aleshores es podrà activar la comissió per a començar a perfilar els últims comptes d'aquesta legislatura.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon