Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 2a edició de Foguera comptarà amb Samantha Hudson, Elizabeth Duval, Esther i Maria Juan, entre altres participants


Foguera, el cicle de conferències impulsat per Escola Valenciana i la cooperativa Tresdeu, torna després de l'èxit de la primera edició amb un cartell enfocat a visibilitzar noves idees i propostes culturals de la mà d'icones feministes i LGTBIQ+. 

Es podrà gaudir de les conferències i actuacions a   la Pobla de Vallbona i Catarroja els dies 8, 9 i 10 de setembre.

La nova cultura popular com a premissa Foguera s'expandeix i, a més del Jardí Botànic de la Universitat de València que es converteix un any més en escenari, es podrà gaudir de les conferències i actuacions a Catarroja (l i la Pobla de Vallbona els dies 8, 9 i 10 de setembre.

La primera taula arriba el segon dijous de setembre a la plaça de la Llotgeta de Catarroja amb les travestis i còmiques Pamxdèmia i Ferran, que conformen les Germanes Pintoresque. Junt amb la còmica Saray Cerro parlaran de «Fer comèdia en valencià». Aquesta primera proposta del Foguera 2022 conclourà amb Esther, la cantant de Vinaròs (el Maestrat), una de les veus més sol·licitades al panorama musical actual. 

La Casa Gran Museu Etnològic de la Pobla de Vallbona acollirà la segona jornada del cicle amb la taula redona «Feminisme i indústria musical». Qui millor per a parlar de música i feminisme que la cantant i gestora cultural May Ibañez, la productora Iris Estella, i Miriam Laborde, cantant i guitarrista del grup Lisasinson. Finalment, la compositora, guitarrista i cantant Sandra Monfort compartirà amb els assistents la seua música que mescla sons tradicionals i avantguardistes.  

El dissabte obri a les 18 h amb la primera taula redona al Jardí Botànic, titulada «Feminisme i mass media». Aquesta proposta serà analitzada per les professionals de la comunicació Maria Juan, humorista i actriu, la periodista Sara Cano, de Castellón Plaza, i la reconeguda filosofa i escriptora Lyz Duval. 

L'última jornada continuarà a l'espai verd de la Universitat de València amb «Noves identitats a la cultura popular», de nou amb les Germanes Pintoresque i amb una de les personalitats més rellevants al món de l'activisme LGTBIQ+ i les xarxes socials: Samantha Hudson. Per concloure amb aquesta segona edició, hi actuarà el grup de música Oceäns, una nova proposta de música urbana que ja ha deixat empremta amb el seu últim single «Amb tu».

El cicle de conferències compta amb la implicació de les coordinadores comarcals de Camp de Túria, la CAPPEV i El guaix. A més, suma un gran nombre d'institucions que hi participen i es comprometen amb la cultura com ara la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, la Universitat de València, Pro 21, l'àrea de Cultura de la Diputació de València, l'Institut d'Estudis Comarcals Camp de Túria i els Ajuntaments de Catarroja i La Pobla de Vallbona. A la web oficial foguera.info, hi ha tota la informació de les jornades i es poden fer les inscripcions gratuïtes per poder assistir-hi.Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon