Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

IU exigeix ​​a Feijóo que acabe ja amb el 'segrest' del CGPJ i no tire de 'peons' per frenar la renovació del TC

IU ha reclamat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que "acabe d'una vegada amb el segrest" del seu partit al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i reclama que no estenga aquesta actitud a la renovació del Tribunal Constitucional, en llançar que hi ha vocals de l'organismes que són els seus "peons". Així s'ha pronunciant en un comunicat la portaveu federal de la formació, Sira Rego, amb motiu de l'acte institucional d'obertura de l'any judicial. En aqueix esdeveniment, el president del CGPJ, Carlos Lesmes, ha sol·licitat que PSOE i PP es reuneixen "amb urgència" per a pactar la renovació de l'organisme i, segons fonts jurídiques, es plantejaria dimitir.

La dirigent d'IU ha denunciat que a Feijóo li importa "poc que el seu propi desprestigi polític esguite al màxim òrgan de govern de la judicatura ni al Tribunal Constitucional", doncs al seu juico "només busquen que tots dos servisquen com a instruments per a actuar en contra de les mesures legítimes que aproven el Govern de coalició". També ha censurat que amb la mateixa "hipocresia política" que empra en altres assumptes, el líder del PP actua contra la Constitució amb vista al fet que uns altres defensen els "interessos partidistes" del PP.


"És igual qui estiga al capdavant de la dreta d'aquest país abans amb Pablo Casado i ara amb Núñez Feijóo, al Partit Popular solo li valen un CGPJ i un Tribunal Constitucional al seu servei. Menysprea i deslegitima qualsevol altra cosa que no puga manipular", ha denunciat Rego. També ha opinat que Lesmes "arriba molt tard intentant fer ara la impressió de ser garant de la independència del Poder Judicial". "La credibilitat i la raó es demostren i es guanyen any a any, per moltes solemnes paraules que decidisca utilitzar en els discursos institucionals", ha conclòs.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon