Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Igualdad inicia el ciclo de charlas ‘Converses amb orgull’ para acercar a la ciudadanía realidades y derechos LGTBI

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha organitzat el cicle de xarrades 'Converses amb Orgull', com una proposta cultural sobre realitats i drets LGTBI que, a partir de la setmana vinent i fins a desembre d'enguany, se celebraran en deu municipis de la Comunitat Valenciana.

El director general d'Igualtat en la Diversitat, José De Lamo, ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és "acostar a la ciutadania opinions, maneres de viure i experiències en el pla de la igualtat del col·lectiu LGTBI, a través dels testimoniatges i la participació de persones LGTBI".

Les xarrades seran presentades per l'artista drag Liz Dust, que serà l'encarregada d'entrevistar les convidades i convidats que passaran al llarg d'aquests mesos per 'Converses amb Orgull".

José De Lamo ha destacat que aquest format de xarrades pretén ser un "referent per a comprendre la lluita i el recorregut que tenen les persones LGTBI en les seues vides", a través de les diferents temàtiques que es tracten en cadascun de les trobades.

L'accés a la celebració de les xarrades serà gratuït i estan previstes en els municipis d'Alcoi, Alacant, Alzira, Castelló de la Plana, Dolores, Elx, Gandia, Sagunt, València i Vinaròs, "per a acostar a tot el territori de la Comunitat Valenciana la visibilitat i l'apoderament del col·lectiu LGTBI".

En tots aquests municipis, la Conselleria comptarà amb la col·laboració d'entitats socials i d'altres administracions en l'organització d'aquesta iniciativa.

'Converses amb orgull' s'inicia dijous que ve, 15 de setembre, en la Filmoteca de València. Sota el lema 'Diversitat familiar', es visibilitzaran les adopcions familiars entre pares homosexuals, la infància trans i les famílies monoparentals femenines, amb els testimoniatges de protagonistes que explicaran les realitats i dificultats que viuen.


Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon