Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Finalitzades les obres del nou consultori mèdic de Loriguilla

#loriguilla

L'Ajuntament de Loriguilla ha finalitzat ja les obres d'ampliació i reforma del nou consultori mèdic, mancant la instal·lació del mobiliari i l'equip informàtic.

La comissionada del Departament de Salut de Manises, Emília Sánchez, el coordinador Mèdic de l'Hospital de Manises, Roberto Gorgues, el coordinador mèdic de Riba-roja de Túria i Loriguilla, Javier López, i els metges d'Ordenació i Inspecció Sanitària de la Conselleria de Sanitat, Pedro Guillem i Luisa Escrivà, van visitar ahir al costat de l'alcalde de Loriguilla, les noves instal·lacions per a donar la seua aprovació al projecte, que podrà ser recepcionat en breu, una vegada compte amb tots els mobles i materials necessaris per a atendre els pacients. També van accedir a l'actual consultori, situat en les instal·lacions de la Policia Local, ja que part del mobiliari que es troba en ell serà traslladat al nou centre.

El Consistori, seguint les indicacions del Departament de Salut de Manises, estima que en un termini d'un mes les noves instal·lacions estaran completament moblades i llistes per a començar a rebre pacients.

L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha manifestat estar "molt content perquè després de molts mesos d'esforç i treball per fi es veu el resultat final, i és molt positiu". "La reforma s'ha efectuat tenint molt presentes les necessitats dels futurs pacients així com les dels facultatius que han d'atendre'ls. Àmplies consultes i sales d'espera, millors aïllaments i qualitats fan del nostre Centre Auxiliar un punt sanitari de referència", ha declarat.

Les obres s'han dut a terme gràcies a una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per import total de 228.495 euros.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon