Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida de València comença 'el curs' amb unes concorregudes jornades al carrer

L'acte d'Esquerra Unida de València ciutat es va celebrar al carrer de la seua seu 

La formació d'esquerres va realitzar un acte al carrer el 24 de setembre amb la seua militància però obert a tothom.

Tres paraules estratègiques van ser la constant durant la reeixida jornada de convivència celebrada dissabte passat davant la seu d'Esquerra Unida: unitat, confluències i aliances per a consolidar els assoliments aconseguits i continuar avançant en la transformació social i la defensa de la classe treballadora.

Davant quasi un centenar d'assistents dels diferents col·lectius que conformen Esquerra Unida de València Ciutat, la diputada autonòmica Estefanía Blanes i la Coordinadora General d'EUPV i Consellera de la Generalitat, Rosa Pérez, van defensar la gestió feta per l'organització en les institucions com a expressió del compromís social i la lluita reivindicativa de la formació en col·laboració amb sindicats, associacions veïnals, moviments socials i sectors socials afectats per les crisis estructurals que viu la ciutat de València.

En l'ànim general de l'acte, que va comptar amb l'actuació musical en directe de David Calabuig, es va evidenciar el compromís de la militància d'EUVlc amb l'enfortiment de les aliances amb formacions polítiques que permeten continuar fent de les institucions instruments útils al servei de la classe treballadora i dels veïns i veïnes de València.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon