Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El pròxim dilluns, 12 de setembre, torna el servei ANEM a l'escola La Pobla de Vallbona

    


El pròxim dilluns, 12 de setembre, torna el servei ANEM a l'escola, que l'ajuntament posa a disposició de les famílies durant tot l'any. Aquest servei consisteix en que les famílies del nucli urbà, que no tenen accés al transport, poden escollir la parada més propera de la seua casa, porten als xiquets, i uns monitors s'encarreguen de portar-los a la porta de l'escola en una ruta a peu organitzada. 

Per el moment, hi ha tres centres que conten en aquest servei que són: CEIP Campés, CEIP Lluis Vives i Centro Color. Per cada un d'ells hi ha diferents rutes, segons la demanda de les famílies. Al CEIP Campés hi ha quatre rutes; al CEIP Lluis Vives hi ha una ruta i al Centro Color, altra. 

En total hi ha 70 alumnes, però encara hi ha plaçes obertes i podeu demandar el servei durant tot l'any presencialmente o per el tràmit corresponent telemàticament. En cas de que haja més demanda de les famílies s'habilitaríen més rutes. 

Ahir es va celebrar la reunió informativa a l'ajuntament amb la Regidora d'Educació, Rebeca Pizarro Coma, i les monitores, per repasar l'informació abans de començar. 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon