Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dilluns 5 de setembre la Pobla de Vallbona farà reunions informatives per a l'Escola d'Adults

Per a matricular-se és imprescindible tindre firma digital o clau, adjuntar la documentació per a tindre dret a matrícula reduïda i GES: adjuntar les últimes notes del graduat o prova lliure.

 El pròxim dilluns 5 de setembre tindran lloc les reunions informatives per apuntar-se a l'Escola d'Adults de la Pobla de Vallbona. L'horari de la reunió per a informar dels diferents cicles serà el següent:

17.00 hores.- Primer Cicle (Alfabetització, Neolectors, Educació Base)
18.00 hores.- Graduat Educació Secundària (GES)
19.00 hores.- Preparació proves lliures d'Accés a Universitat i CFGS
19.00 hores.- Idiomes (valencià, anglés i espanyol per a estrangers)

Matriculació

El termini de matricula serà del 5 al 8 de setembre, de manera telemàtica, i el 8 de setembre, de manera presencial a l'escola per a les persones que no puguen fer-la en línia.

Els dies 6, 7 i 8 de setembre s'oferirà informació i es resoldran els dubtes de forma presencial a l'Escola d'Adults de 17.00 a 20.00 hores.

El 12 de setembre es publicarà el llistat de les persones admeses. I del 12 al 14 de setembre es realitzarà el pagament de les autoliquidacions. El dia 14 s'oferirà ajuda de manera presencial a l'escola per aquelles persones que tinguen manera de fer-lo en línia. 

Quota segons ordenança


  • 40 euros matrícula ordinària
  • 20 euros matrícula reduïda:               

                  -Família nombrosa

                 -Pensionista o major de 65 anys

                 -Estar a l'atur o cobrar subsidi

  • 5 euros curse addicional
  • Matrícula GES gratuïta

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon