Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dilluns 5 de setembre la Pobla de Vallbona farà reunions informatives per a l'Escola d'Adults

Per a matricular-se és imprescindible tindre firma digital o clau, adjuntar la documentació per a tindre dret a matrícula reduïda i GES: adjuntar les últimes notes del graduat o prova lliure.

 El pròxim dilluns 5 de setembre tindran lloc les reunions informatives per apuntar-se a l'Escola d'Adults de la Pobla de Vallbona. L'horari de la reunió per a informar dels diferents cicles serà el següent:

17.00 hores.- Primer Cicle (Alfabetització, Neolectors, Educació Base)
18.00 hores.- Graduat Educació Secundària (GES)
19.00 hores.- Preparació proves lliures d'Accés a Universitat i CFGS
19.00 hores.- Idiomes (valencià, anglés i espanyol per a estrangers)

Matriculació

El termini de matricula serà del 5 al 8 de setembre, de manera telemàtica, i el 8 de setembre, de manera presencial a l'escola per a les persones que no puguen fer-la en línia.

Els dies 6, 7 i 8 de setembre s'oferirà informació i es resoldran els dubtes de forma presencial a l'Escola d'Adults de 17.00 a 20.00 hores.

El 12 de setembre es publicarà el llistat de les persones admeses. I del 12 al 14 de setembre es realitzarà el pagament de les autoliquidacions. El dia 14 s'oferirà ajuda de manera presencial a l'escola per aquelles persones que tinguen manera de fer-lo en línia. 

Quota segons ordenança


  • 40 euros matrícula ordinària
  • 20 euros matrícula reduïda:               

                  -Família nombrosa

                 -Pensionista o major de 65 anys

                 -Estar a l'atur o cobrar subsidi

  • 5 euros curse addicional
  • Matrícula GES gratuïta

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon