Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El carril bici de Casa Blanca a La Pobla de Vallbona més segur per la seua il·luminació

   


Es tracta de faroles solars de bombetes leds i regulables en intensitat que permetran l’ús all llarg de la nit i que cobriran un tram de 350 metres. A més, s’han instal·lat 4 faroles en diferents punts de la zona nord que ho requerien.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona instal·la 11 faroles que serviran per il·luminar el tram del carril bici de la Casa Blanca entre l’autovia i l’eixida de la urbanització Vista Calderona. Servirà per aportar seguretat a un tram del carril bici al costat de la carretera.

La inversió en energia solar dona continuïtat a les actuacions que en els darrers anys a engegat l’Ajuntament per a millorar l’eficiència energètica al municipi amb la instal·lació de faroles solars en l’enllumenat públic i plaques fotovoltaiques en els edificis públics. La inversió total ha estat de 18.705 euros.



Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon